Over

pf
Over mij

Wat leuk dat je mijn site bekijkt. Mijn naam is Hanneke Klein. Ik houd me nu een aantal jaar bezig met energiewerk en ik vind dat het nu tijd geworden is om uit de spirituele kast te komen, want van healingen geven word ik heel gelukkig 🙂

Een vraag die ik vaak krijg, is of ik altijd al healingen heb kunnen geven.
Ik vermoed van wel, maar dat wist ik als kind nog niet. Energie voelen van anderen heb ik wel altijd al gekund. Dat is zo natuurlijk voor me dat ik pas vrij laat ontdekte dat dit niet iedereen dit had. Wel was ik vaak sneller moe of zag ik meer op tegen sociale verplichtingen dan anderen.

Nu weet ik dat ik door mijn gevoeligheid ‘gewoon’ snel overprikkeld ben. Maar ik was wat je noemt een ‘lastig kind’. Ik heb geleerd om me aan te passen en niet naar mijn eigen gevoel te luisteren. Als jouw filter scherper staat afgesteld dan anderen, dan zijn normale dingen vaak over jouw grens. Ik zat een tijd totaal in de overlevingstand en was het contact met mezelf helemaal kwijt, met een flinke burn-out tot gevolg.

Ik kwam in aanraking met Vortex Healing en ik heb gedurende een zevental trainingen veel geleerd over het geven van healingen en de tools die je daarbij kunt gebruiken.  Door deze methode heb ook mijn eigen ‘healing channel’ ontdekt. Met deze energie kan ik energievelden en banen vrijmaken, in mensen maar ook in gebouwen bijvoorbeeld. Ik heb steeds meer leren vertrouwen op deze bron-energie en ik sta elke keer te kijken van het effect van de healingen die ik mag geven.

Hierdoor ben ik ook gestart met mijn praktijk Kind Heart Development en die naam is meteen mijn missie voor mijzelf en voor mijn bedrijf.
Voor mij is iemand met een kind heart, iemand die liefdevol verbonden is met zichzelf en zich ook liefdevol kan verbinden met anderen en met de omgeving.

Met zulke mensen wordt de wereld mooier.

Over wat ik doe

Healing met een lach..

Ik bied healingsessies aan die mensen helpen weer in contact komen met zichzelf, zodat ze rust voelen, meer ruimte voelen en gemakkelijker prikkels kunnen afvoeren. Het is een intuïtieve healing, de energie gaat als vanzelf naar de issue die meeste aandacht vraagt. Voordeel is dat iemand niet iets hoeft te vertellen. Dat mag, het kan helpen om te ontspannen, maar we hoeven geen zware gesprekken te voeren.

Werkwijze

In de eerste sessies ruim ik vaak heel veel ruis op, prikkels van buiten die mensen bij zich blijven houden, waardoor ze bijvoorbeeld niet goed kunnen ontspannen na een dag werken. Daarna kan ik aan diepere issues werken, de achterliggende reden waardoor de prikkels juist op deze manier in het systeem blijven hangen.

Ik werk altijd van buiten naar binnen en maak ik eerst het energieveld om iemand heen schoon. Ik voel tijdens de healing waar iemand ‘vast blijft zitten’. Mensen die zich bijvoorbeeld heel veel piekeren, houden vaak veel vast rond hun hoofd. Nadat het energieveld om iemand heen gezuiverd is, voelt iemand zich vaak al veel lichter en rustiger. Daarna focus ik me op de energiebaan die min of meer door de ruggengraat loopt. Dit is waar mensen hun ‘oude zeer’ vaak vasthouden. Ik werk van boven naar beneden om deze energiebaan vrij te maken. Als de energie weer kan stromen, kan iemand beter aarden en meer in verbinding komen met zichzelf.

Familieopstellingen

Sinds kort houd ik me bezig met familieopstellingen. Voor mij persoonlijk heeft dat me al heel veel gebracht en het is ook voor mijn healingen een geweldige aanvulling. Opstellingen kunnen enorm veel inzicht geven, waardoor het systeem meer kan loslaten. Opstellingen kunnen heel confronterend zijn. Het is dus wel heel een ander soort energiewerk dan de zachte aanpak van een healing.

HYPE programma

Daarbij bied ik een zesweeks healing/ coachingsprogramma aan om van binnenuit aan programmeringen te werken. Programmeringen zijn diep ingesleten opvattingen zoals: ‘ik ben niet goed genoeg’. Door deze programmeringen op te sporen en los te maken, lossen de energieknopen die daardoor veroorzaakt zijn na verloop van tijd op. Het systeem heeft tijd nodig om dit af te voeren. Tijdens de zes weken is er elke week een healing en een begeleidend telefoontje tussendoor om het proces te doorlopen. Voorafgaand zijn er vaak een of twee healingsessies nodig om het systeem voor te bereiden.