Healing

y- healing

Loop je steeds ergens tegenaan, maar je kan je vinger er niet op leggen? Of weet je juist heel goed waardoor je vastloopt, maar weet je niet hoe je het aan kan pakken? Met mijn hype programma kan ik je helpen de kern van het probleem aan te pakken en de bijbehorende programmeringen los te laten, zodat je je vrijer voelt en beter in je vel zit.

***

Energie wil graag stromen, als de energie stroomt, voelen we ons goed, we zijn productief, ‘je zit in een flow’ en ‘alles loopt soepel’. Er is ruimte voor groei en ontwikkeling en je krijgt energie van wat je doet. Aan de andere kant geven uitdrukkingen als ‘ ik zit vast’,  ‘de zaak loopt niet lekker’, ‘het gesprek verliep stroef’ ‘een star persoon’ verschillende manieren weer waarop we geblokkeerde energie kunnen ervaren. Maar waar de ene persoon na dat stroeve gesprek met een collega een kop koffie neemt en verder gaat tot de orde van de dag, kan de ander er twee nachten wakker van liggen en zich gekwetst voelen of zich misschien wel zorgen maken over zijn functioneren op zijn werk.

Mensen reageren vanuit een bepaald kader op verschillende situaties. De ene persoon reageert stressgevoelig op een situatie en de ander misschien beledigd. Dit zijn beide voorbeelden van energie die niet stroomt, de emotie wordt vastgehouden en stagneert. De persoon die een kop koffie neemt na het gesprek, is niet ongevoelig en heeft het gesprek waarschijnlijk ook als moeizaam en vervelend ervaren, maar hij laat het daarna los. Het kan zijn dat deze persoon heel ontspannen in het leven staat, maar het is ook heel goed mogelijk dat het onderwerp van het gesprek hem niet raakte. Dingen die je raken je het meest als daar een zwakke plek van je ligt, een wond, een leerpunt. Ik denk je als mens op aarde bent om deze pijnplek of pijnplekken te zien en te helen en dat je  steeds in situaties komt en mensen ontmoet die je als het ware een spiegel voorhouden. Mensen die bijvoorbeeld precies bij jou op de verkeerde (of de juiste 😉 ) knop drukken om je bewust te worden van deze pijnplek zodat je dit op kan pakken. Door middel van healingen kan ik mensen kan ik mensen op verschillende manieren hiermee helpen.

Ik heb het HYPE  traject (heal your pain energetically) ontwikkeld met als doel de pijnplek op te sporen en deze te helen en de daarbij behorende conditioneringen los te laten. Bij dit traject focus ik direct op de diepere energielaag en werk vanaf daar naar buiten toe. Dit traject is tevens een proces van bewustwording.  Het is bedoeld voor mensen die verder willen, maar steeds tegen iets aan lopen, waardoor ze het gevoel hebben vast te zitten. Het basisprogramma duurt ongeveer zes weken. Het begint met een intake, daarna krijg je vier healingen (een per week) en dan volgt er nog een afsluitend gesprek met eventueel nog een laatste healing, mocht dit nodig blijken.

Ook geef ik ‘losse’ healingen waarbij de focus ligt op de grootste ‘energieknoop’, dus waardoor de energie niet verder kan stromen. Als energie op een bepaald punt vastgehouden wordt en stagneert, ontstaat er een soort knoop in de verbinding. De knoop is eerst als een klein hobbeltje. Is er eenmaal een kleine blokkade dan stagneert de energie daar steeds gemakkelijker, waardoor de knoop groter en groter wordt en iemand uiteindelijk verschillende klachten kan ontwikkelen. Losse healingen zijn geschikt voor mensen waarbij de blokkade erg op de voorgrond is, waardoor ze bijvoorbeeld emotionele klachten ervaren. Met een losse healing kan ik heel veel ‘ruis’ wegnemen, waarna iemand vaak weer een stuk verder kan.

Verder ga ik ook groepshealingen geven met als doel Clearing&Revitalise. Tijdens deze healingen schoon ik het aura en energiesysteem op. Hierdoor komt er ruimte voor nieuwe energie. Deze groepshealingen zijn ook heel geschikt als kennismaking met healingwerk. Lees hierover meer onder het kopje Groepshealingen.

De healingen die ik geef, zijn intuïtief.  Ik stuur de intentie om te healen en wat als eerste moet worden opgeruimd, zal als eerste worden aangepakt. Het kan zo zijn dat iemand na een healing meteen veel meer rust en ruimte ervaart, maar ook dat er ruimte komt voor andere blokkades die eerder onderdrukt waren. Elke healing is anders.

Heb je meer interesse hebben in het traject of in een losse healing, stuur me dan een berichtje voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens het gesprek kan ik ook bepalen wat voor jou het beste past, mocht je hierover twijfelen.