Groepshealing

Tijdens deze zachte, meditatieve groepshealing  zorg ik ervoor dat je energiesysteem wordt schoongemaakt, zodat je je lichter voelt en meer ruimte hebt.

Vanuit een energieveld maak ik eerst de buitenste laag van het energiesysteem van de deelnemers schoon. Vanuit datzelfde energieveld maak ik daarna de ruis in het eigen energiesysteem losgemaakt en afgevoerd. Hierna helpt Hanneke elke deelnemer individueel  beter te aarden. Hierdoor kun je beter aarden en is het gemakkelijker om zelf prikkels af te voeren.

De healing duurt, afhankelijk van de grootte van de groep, ongeveer een uur tot anderhalf uur. Na de healing is er ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen.

Door het meditatieve karakter van deze healing voelen mensen zich achteraf heel ontspannen, het effect van de healing merken mensen vaak de volgende dag.

Deze groepshealingen geef ik regelmatig tijdens het Anders Avondje uit bij Centrum Djoj, zie de agenda op hun site (www.djoj.nl) of stuur me een bericht als je interesse hebt zo’n healing bij te wonen.